Fabricació additiva

La fabricació additiva és una tecnologia ideal per fer prototips, producció de peces en petites quantitats (1.000 – 1.200 unitats) i produccions personalitzades per a clients finals.

Fins fa poc temps, la impressió 3D era una metodología molt pràctica per alguns casos, però el seu preu feia que tingués una barrera infranquejable per a particulars i petites empreses. Afortunadament, això ja és cosa del passat i es poden fabricar peces resistents i amb uns acabats molt propers a la injecció de plàstic, a preus molt inferiors al cost de fer un motllo per injectar plàstic.

Existeixen diferents tecnologies d’impressió amb diferents característiques i preus.

A 3dstore.es estem especialitzats en materials plàstics i resines de diferents característiques mecàniques. Les més habituals son PETG, PLA, ABS i TPU, en impressions FDM (plàstic) i Resines rígides per fer motllos o peces finals de precisió.

Els nostres preus i plaços d’entrega son immillorables
Oferim peces impreses des de pocs centims i tenim capacitat per produïr centenars de peces llestes per utilitzar en pocs dies.

Consulta’ns quina es la adequada per les teves necessitats.

Imprimir 3D online

Si vols imprimir Online, només cal que contactis amb nosaltres i et direm els pasos a seguir. Si ja tens el model en 3D, ens el pots fer arribar al nostre formulari per imprimir online. Un cop imprès, pots venir a recollir-lo al nostre taller de Barcelona o te l’enviarem on ens diguis.

 

Tanquem uns dies!

El nostre servei romandrà tancat durant uns dies.
Tornem a estar operatius molt aviat.

Totes les comandes actives s'enviaran en quant les tinguem llestes.

Disculpeu les molèsties.